FI&NO MVA FinnSieger
Juliuksen Ellen-Anna
"ANNA"
 syntynyt 2.8.2005
kääpiösnautseri pippuri &suola, narttu

FI MVA Larifem Frenis Bright
x
FI MVA Juliuksen Pakkas Pirkko

kasv. Anne Oikarinen
om. Sanni Oikarinen

Jalostustietojärjestelmässä

TERVEYS:

34.5cm, 8kg
täysi hampaisto, leikkaava purenta
silmätarkastettu 9/06, 3/08, 2/10, 9/11 ja 3/15, terve
 

NÄYTTELYT:

Suomen Muotovalio
Norjan Muotovalio
FinnSieger

 

MUUTA:

Luonnetesti 140p,
laukauskokematon
Agility MINI3, 2x SERT-A
Jalostustarkastuksesta 3p
 

FAKTOJEN LISÄKSI

Annan kuvaileminen on toisaalta helppoa ja toisaalta hankalaa, se on häslä, sählä, ja moni on kysynyt vielä +10 vuotiaana että "onko se pentu?". Itse tulee mietittyä että aikuistuukohan tämä ikinä.. Allekirjoittaneen ensimmäinen oma koira, jonka kanssa on kaikki asiat käyty niin sanotusti kantapään kautta. Harrastuspuolella meni useampi vuosi ennenkuin asiat rupesivat sujumaan, mutta kun motivaatio agilityyn löydettiin ja palo syttyi, olikin jo helpompaa. Ikä tuli vastaan ennen valioitumista agilityyn, joka jäi sen yhden sertin päähän. Ikinuori vanhus, joka vielä tänäkin päivänä vetää aina ja joka ikisen asian sata lasissa, haluamatta antaa periksi kenellekkään tai millekkään.

Anna on hyvin dominoiva laumanjohtaja, vahvalla ja järkähtämättömällä itseluottamuksella. Ehkä nyt ihan vanhemmalla iällään se alkaa jo toisinaan antamaan muille jostain periksi, vaikka vielä se mielellään järjestystä määrää nuorison keskellä. Se on toisinaan äänekäs halutessaan jotain asiaa, eikä se ihan pienesti pyytämällä myöskään hiljene. Kotona se on sylikoira sitkaammasta päästä, mitä lähempänä sen parempi, vaikka sitten kasvojen päällä. Pallohullu, vinkuleluhullu, mitä näitä nyt on.. Kaikki kelpaa!

Ulkoisesti sitä mitä rotumääritelmä sanoo, snautseri pienemmässä koossa. Aina kauniin värinen, karkea ja helppohoitoinen karva. Liioittelematon joka suhteessa, ei mikään showkoira vaan erikoistuomareiden arvostama, siitä saavutus FinnSieger. Vanhemmiten mielikin on alkanut vetämään vaikka sitten sinne näyttelykehään, kunhan siellä saa huomiota ja mielellään myös ruokaa!

KAMERAN EDESSÄ

 

 

  

  

   
Anna "kypsänä aikuisena" (...) eli, 9v, 10v ja 11v synttäreinään.