C.I.B FI&SE&DK MVA JV-14 FinnSieger
Juliuksen Una Volta
"MAURA"
 


syntynyt 4.10.2013
kääpiösnautseri musta-hopea, narttu

FI MVA Juliuksen Vladimir
x
FI MVA Lapland's Electra Enigma

kasv. & om. Sanni & Anne Oikarinen

Jalostustietojärjestelmässä

TERVEYS:

34.5cm, 8kg
täysi hampaisto, leikkaava purenta
silmätarkastettu 6/15, terve (mRD), 3/16, 1/18 terve

 

NÄYTTELYT:

Kansainvälinen muotovalio
Suomen Muotovalio
Ruotsin Muotovalio
Tanskan Muotovalio
Juniorivoittaja 2014
FinnSieger
2015 menestynein m-h narttu Suomessa
2016 2. menestynein m-h narttu Suomessa
RYP-2, RYP-3, BIS-2 juniori

MUUTA:

Luonnetesti 140p,
laukauskokematon
Agility MINI1 1x LUVA
Jalostustarkastuksesta 5p

 

FAKTOJEN LISÄKSI

Maura on hyvin odotettu koira, olin odottanut sitä päivää kun vihdoin saan sen isästä itselleni pennun. Kun pennut viimein syntyivät, oli porukassa yksi erittäin äänekäs ja tomera tyttö, josta heti sen synnyttyä taisin sanoa että tämä jää muuten mulle. Ja tämä tunne se vaan vahvistui mitä pidemmälle mentiin, Maura on kuin minulle tehty. Jos minulla oli kovat odotukset, on Maura ehkä ylittänyt ne vielä kerran. Luonteeltaan sitä voisi kuvailla samoin kuin isäänsä, rakastettavan raivostuttava.

Maura on aina tilaisuuden tullen läsnä, niin sylissä kuin tekemässä milloin mitäkin, mutta aina mukana. Toisaalta taas sillä on melkein rajaton itseluottamus, joka aina välillä jalostuu rajattomaksi itsepäisyydeksi. Siitä huolimatta se on mainio harrastuskumppani ja kun oikeat motivointikeinot löytyy, voisi se vaikka kiivetä takaperin sinne puuhun. Mauralla taitaa olla jokin sisäänrakennettu show-ominaisuus, se on ihan pienestä pitäen nauttinut hyvin paljon huomion keskellä olemisesta, ja mitäs muuta näyttelyt sen mielestä on? Varsinkin jos kehän laidoilla ihmiset alkavat taputtamaan, ollaan Mauran mielestä asian ytimessä.

Ulkoisestihan Maura on hyvin sopiva sekoitus vanhempiaan. Sillä on isältään peritty hieno karva, joka on ollut pienellä työllä rullattavissa aivan koko Mauran elämän ajan. Maura on hyvin terverakenteinen, tasaisesti kulmautunut koira, jonka liikkuminen on hyvin helppoa ja taloudellista. Sen näyttelyura on ollut kovin loistokas, se on napsinut sertejä helposti, tuli helposti useamman maan valioksi, ja vielä meidän ensimmäisenä musta-hopeana kasvattina Kansainväliseksi Muotovalioksi. Lisäksi vielä vain hieman reilu 2v ikäisenä saavutti FinnSieger-tittelin kasvattajatuomareilla pärjäämisestään.

KAMERAN EDESSÄ

 

  

  


Yksi huikeimpia päiviä ikinä, kotinäyttely Kajaani KV 10.1.2015 Maura 15kk ikäisenä ensin ROP kovasta kilpailusta, ja iltapäivällä ensin FCI2-ryhmästä RYP3, ja kirsikkana kakun päälle vielä jäätävän suuresta juniorikoirien joukosta BIS2-juniori.. Oli sulattelemista omistajalla!

    
liikekuvan © Nathalie Karakko, kiitos!

  

  
Lempiharrastuksessaan uimahypyissä!


Näyttelyvuoden 2016 saldo