Tämänhetken

Meillä on pentuja!
Päivitetty 31.07.2022

________________________________________________


Queen -pentue
synt. 24.07.2022, 3 urosta + 3 narttua

isä: Juliuksen Mistik Stribog “Roomeo”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestitulokset vanhempien tulosten perusteella: PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/N
emä: Juliuksen Carisma E Amore “Mei”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestitulokset vanhempien tulosten perusteella: PRA-B (Hivep3) N/N, Comma Defect N/N

Kahdesta nuoresta omasta kasvatistamme koostuva pentue näki päivänvalon myöhään sunnuntai-iltana. Juuri sinä samaisena päivänä ja myös samalla hetkellä, kun Queen esiintyi Tampereella ja jonne liput oli koko perheelle ostettuna. Nimiteema valikoitui siis varsin helposti, pennut tulevat nimetyksi Queenin kappaleiden nimillä. Kaikki sujui niin astutuksen, kantoajan kuin synnytyksenkin osalta hyvin helposti, Mei on erinomainen ja huolehtiva emä ja pennut hyvin elinvoimaisia. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä näistä lähtee kasvamaan! Molemmat vanhemmat ovat erinomaisella karvalla ja värimerkeillä varustettuja, korrektin ja vahvan snautserirakenteen sekä sujuvan liikkeen omaavia koiria. Mein korvat nousivat ahkerasta teippaamisesta huolimatta miltei kokoaikaisesti pystyyn, joten näyttelyuraa sen kanssa ei ole lähdetty kokeilemaan, jalostustarkastuksesta se sai muutoin erittäin hyvät arviot. Roomeo on ehtinyt pariin näyttelyyn meidän kanssa, plakkarissa on jo ensimmäinen sertikin. Roomeo on luonteeltaan hyvin iloinen ja avoin, Mei taas edustaa enemmän perinteisempää pidättyväisempää snautseria. 

________________________________________________


odotettavissa noin 20.08.2022

isä: Dayway’s Jackhammer ”Jaska”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestattu: PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/N, värigeenit ky/ky, aw/at
emä: Juliuksen Essere Una Ardente ”Macy”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestattu: PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/PMDS, luonnetestattu 127p, laukauskokematon

Pääerikoisnäyttelyviikonlopulle sattuneet Macyn tärppipäivät helpottivat meidän suunnitelmia kovasti, sulhaseksi valikoitunut Jaska kun asuu Etelä-Suomessa. Urosten suhteen aiemmin valikoivaksi osoittautunut Macy hyväksyi nuoren herran heti ja astutus onnistui täysin ongelmitta. Macylle tämä on neljäs ja viimeinen pentue, se on tähän mennessä ollut täydellinen emä ja niin tiineydet kuin synnytyksetkin ovat sujuneet erittäin helposti. Macy on pieni, karkeakarvainen ja tiiviskroppainen narttu. Se on luonteeltaan tulisemmasta päästä, mutta toisaalta se on myös erinomainen sylikoira sohvalla kainaloon otettavaksi. Vieraita ihmisiä kohtaan Macy on hieman pidättyväinen alkuun, mutta lämmetessään hyvin uskollinen ystävä. Jaska on myöskin erinomaisella karvalla varustettu vahva uros, jolla on erittäin hieno snautserin pää. Se on itsevarma ja avoin luonteeltaan. Syntyvät pennut tulevat olemaan musta-hopean ja pippuri & suolan värisiä. 

________________________________________________


odotettavissa noin 18.08.2022

isä: HEW-21 Marli Del Faegolo ”Aku”
lonkkanivel A/B, kyynärnivel 0/0
emä: HEW-17 PMV-17 Vigoroso Prima ”Kielo”
lonkkanivel A/A, kyynärnivel 0/0

 Pitkästä aikaa myös ajokoiria on odotettavissa, tällä kertaa karkeakarvainen italianajokoira -pentue. Emänä meillä aiemmin kotilaumassa, nyttemmin ”citykoirana” ystävällämme asuva Kielo. Urokseksi valikoitui rodun alkuperämaasta Italiasta Suomeen muuttanut Aku. Erityisesti Aku on kunnostautunut jäniskoiran hommissa, Kielo on susitilanteen vuoksi melko vähäisesti kokemusta metsästyskoiran elämästä saanut, mutta potentiaalia sekin on esittänyt. Molemmat tulevat vanhemmat ovat luonteeltaan erittäin avoimia, ystävällisiä koiria, jotka sopeutuvat helposti uusiin tilanteisiin. Italianajokoira on metsästyskoira, joka sen lisäksi toimii seurakoiran ominaisuudessa erinomaisesti. Karkeakarvainen italianajokoira on nypittävä rotu. 

________________________________________________

Emme myy pentuja varausjärjestyksessä, vaan pentujen synnyttyä ja esimerkiksi luonne- ja rakenne-erojen näkyessä pyrimme löytämään jokaiselle pennulle sen oikean kodin, kuten myös jokaiselle kodille oikean pennun. Pyrimme löytämään rakenteellisesti potentiaalisimmille pennuille näyttelyistä kiinnostuneet kodit / kodit Kajaanin lähistöltä tai muualta ensisijaisesti näyttelykokemusta/-innostusta omaavista paikoista.

Kaikki meidän pennut ovat vakuutettuja kasvattajan toimesta Agrian Piilevät Viat -vakuutuksella.

Kääpiösnautserin pennun hinta on 1600e sis. ALV 24%.

Kyselyt ensisijaisesti ja ensin sähköpostitse sann96@hotmail.com.
Esittele millainen koti sinulla olisi tarjota ja kerro mikäli sinulla on toiveita pennun suhteen esim. harrastuksia ajatellen. 

%d bloggaajaa tykkää tästä: