Tämänhetken

Meillä on pentuja odotettavissa!
Päivitetty 18.01.2023

________________________________________________


Elokuvat -pentue
odotettavissa noin 07.02.2023

emä: Juliuksen Wonder Woman “Stella”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestitulokset: MAC N/N, PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/PMDS

isä: Frozen Flash Feels Like Heatwave “Rölli”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestitulokset: MAC N/N, PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/N

Rölli ja Stella ovat molemmat avoimia ja rohkeita omilla jaloillaan seisovia kääpiösnautsereita. Stellan takaa löytyy meille useita tärkeitä koiria, joiden sukulinjat eivät kovin laajasti enää jatku. Rölli taas edustaa pääosin uusia linjoja meidän kasvatustyöhömme, mutta löytyy takaa muutamia tuttujakin nimiä. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä tästä yhdistelmästä aikanaan syntyy.

Rölli on erinomaisella karvalla ja värillä varustettu, korrektin ja vahvan snautserirakenteen sekä sujuvan liikkeen omaava nuori uros. Stellan taustalla on väriristeytyskoiria ja sen väri on melko tumma, joten näyttelyuraa sen kanssa ei ole lähdetty kokeilemaan. Jalostustarkastuksesta se sai muutoin erittäin hyvät arviot. Stella on kooltaan ennemmin koon alarajoilla, kun taas Röllille senttejä kertyi ylärajalle saakka. Röllin osalta suunnitelmissa on käydä muutamissa näyttelyissäkin lähiaikoina.

________________________________________________


Ukrainalaiset karkit -pentue
odotettavissa noin 22.02.2023

emä: Wlanimu’s Of Course Angel ”Ksenia”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestitulokset: MAC N/N, PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/N. Luonnetestattu 114p, laukausvarma.

isä: FI MVA Raven’s Tot On The Road Again ”Tuure”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestitulokset: PRA-B (Hivep3) N/N, Comma Defect N/N. Luonnetestattu 114p, laukausvarma.

Tuure on hyvin rauhallinen ja harkitsevainen herrasmies, kun taas Kseniasta löytyy vähän enemmän ”potkua”. Molemmat suhtautuvat kaikkeen positiivisesti ja avoimin mielin. Tuure on mustista syntynyt joten se edustaa vähän erilaisempaa sukulinjaa Suomen musta-hopeisiin verraten. Ksenia on muuttanut meille Ukrainasta pari vuotta sitten ja myös sen takaa löytyy meille uusia nimiä.

Tuure on vankkarakenteinen, vahvaluustoinen ja erinomaisen karvan omaava uros. Ksenian karvassa on pohjavillan osalta ollut enemmän työstämistä, peitinkarvan laatu on varsin hyvä. Molemmilla yhdistelmän koirilla on kauniit, vahvat päät, sekä erinomaiset korvat ja hännät. Tuure on muotovalio, Ksenia ei ole koronan ja karvan näyttelykunnon ajoittamisen vuoksi Suomen kehiin ehtinyt, Latviassa se juniori-ikäisenä sai laatuarvosanat ERI ja ERI + SA. Jalostustarkastuksesta Ksenia sai erittäin hyvät arviot. Odotamme yhdistelmästä oikean snautserin rakenteen ja temperamentin omaavia koiria.

________________________________________________

Emme myy pentuja varausjärjestyksessä, vaan pentujen synnyttyä ja esimerkiksi luonne- ja rakenne-erojen näkyessä pyrimme löytämään jokaiselle pennulle sen oikean kodin, kuten myös jokaiselle kodille oikean pennun. Pyrimme löytämään rakenteellisesti potentiaalisimmille pennuille näyttelyistä kiinnostuneet kodit / kodit Kajaanin lähistöltä tai muualta ensisijaisesti näyttelykokemusta/-innostusta omaavista paikoista.

Kaikki meidän pennut ovat vakuutettuja kasvattajan toimesta Agrian Piilevät Viat -vakuutuksella.

Kääpiösnautserin pennun hinta on 1700e sis. ALV 24%.

Kyselyt ensisijaisesti ja ensin sähköpostitse sann96@hotmail.com.
Esittele millainen koti sinulla olisi tarjota ja kerro mikäli sinulla on toiveita pennun suhteen esim. harrastuksia ajatellen. 

%d bloggaajaa tykkää tästä: