Juliuksen eläinhotelli

Sokajärventie 11 87100 Kajaani
puh. 045 130 8049
anne.juliuksen@gmail.com

Hoitola on avoinna joka päivä klo 8-15 ja 18-20. 
Puhelimeen vastataan vain aukioloaikoinamme!
Jos soitat aukioloaikojemme ulkopuolella, niin jätäthän viestin, jotta tiedämme soittaa sinulle takaisin, kun olemme taas paikalla.

HINNASTO
(klikkaa linkkiä)

Juliuksen eläinhotelli sijaitsee Kajaanin keskustan läheisyydessä (n. 4.5km), kauniilla paikalla joen rannalla. Hirsinen hoitolarakennus rakennettiin Peuraniemi-huvilan pihapiiriin, ja hoitolaa rakentaessa otettiin huomioon eläinten tarpeet. Tilat ovat eläinlääkärin tarkastamat.

Juliuksen eläinhotellissa on kahdeksan häkkihuonetta, joihin mahtuu useampikin saman perheen koira. Lisäksi hotellissa on kaksi häkkiä joihin sijoitetaan pääasiassa löytökoirat sekä ruuhka-aikaan myös pienemmät hoitokoirat. Ulkokoirille on yhdeksän tilavaa tarhaa, joissa kaikissa on lämmitettävät kopit.

Eläinten viihtyvyyden hotellissa takaavat rauhalliset tilat, lattialämmitys, ilmastointi sekä keskusradio. Tietenkin lemmikin viihtyvyyden lisäämiseksi saa tuoda esimerkiksi omia petejä, leluja ja luita.

Kissoille on puolestaan omassa huoneessa neljä viihtyisää häkkiä, jotka on uudistettu vuonna 2018. Lisäksi löytökissoille on kaksi paikkaa.

Koirien ulkoilutus tapahtuu ensisijaisesti isoissa, metsäpohjaisissa ulkoilutustarhoissamme aina saman talouden koirien kesken. Myös hihnalenkitys on mahdollinen, mikäli näyttää ettei koira viihdy ulkoilutarhoissamme. Kesäaikaan voimme uittaa koiria omassa rannassamme. Pyrimme tarjoamaan lemmikillesi mahdollisimman yksilöityä hoitoa.

Hoitolassamme teemme myös kaikkien rotujen kotitrimmaukset, ja esimerkiksi pesut, kynnenleikkuut ym. pienemmät hoitotoimenpiteet. Näyttelytrimmaukset snautseriroduille ja mäyräkoirille.

Lisäksi huolehdimme Kajaanin, Paltamon, Vuolijoen ja Ristijärven löytöeläimistä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: