Tällä hetkellä

Meillä on pentuja!
päivitetty 29.03.2020

tuuremaggie
L-PENTUE
syntynyt 06.03.2020, 4 urosta + 1 narttu
pennut alustavasti varattuja

isä: FI MVA Raven’s Tot On The Road Again ”Tuure”
emä: Juliuksen Circa Una Magica ”Maggie”

Samassa perheessä asustelevien yhteisomistus- ja sijoituskoiramme Tuuren ja Maggien lempi leiskui ja tulokseksi saatiin tasainen ja hyvän kokoinen pentue. Molemmat vanhemmat ovat korrekteja rakenteeltaan, karkeakarvaisia ja omilla jaloillaan seisovia snautsereita. Tuure on järkähtämättömän rauhallinen joka tilanteessa, kun taas Maggien elämänilo näkyy ja toisinaan myös kuuluu riemunkiljahduksina. Kumpikaan ei ole jokaisen vastaantulijan luokse säntäämässä avoimin mielin, vaan ennemmin miettivät onko tarpeen alkaa kaveriksi ja tutustuvat vasta sitten. Odotamme pennuista hyväkarvaisia, oikean tyyppisiä snautsereita, joista toivottavasti on iloa niin lenkkipoluille, harrastusmahdollisuuksiin kuin näyttelykehiinkin.

_______________________________________________________________________

tuuremacy
AMORE-PENTUE
syntynyt 09.03.2020, 3 urosta + 2 narttua
pennut alustavasti varattuja
isä: 
FI MVA Raven’s Tot On The Road Again ”Tuure”
emä: FI MVA FinnSieger Juliuksen Essere Una Ardente ”Macy”

Reilu vuosi sitten tämä ”match made in heaven” yhdistelmä tuotti vain yhden urospennun, joten päätimme kokeilla onneamme uudestaan myös sukua jatkavan narttupennun toiveissa ja kaksi neitostakin joukkoon tällä kertaa saatiin. Tuuren tyynenviileys tasoittaa tulisen Macyn suhtautumista elämään, ulkoisesti nämä kaksi ovat todellakin toisiaan täydentävä pari. Erittäin karkeat ja helppohoitoiset karvat, sekä rodun asiantuntijatuomareiden arvostamat ulkomuodot. Pennuista odotamme löytyvän sopivassa suhteessa snautserin itsevarmuutta ja asennetta, jolla pärjää niin arjessa lenkkeillessä tai sohvalla löhötessä, kuin myös ulkoisesti näyttelykehiin kelpaavia ulkomuotoja.

_______________________________________________________________________

Emme myy pentuja varausjärjestyksessä, vaan pentujen synnyttyä ja esimerkiksi luonne- ja rakenne-erojen näkyessä pyrimme löytämään jokaiselle pennulle sen oikean kodin, kuten myös jokaiselle kodille oikean pennun.

Kyselyt ensisijaisesti sähköpostiin sann96@hotmail.com.