Tällä hetkellä

Meillä on pentuja odotettavissa!
päivitetty 16.02.2020

tuuremaggie
L-PENTUE
odotettavissa noin 07.03.2020

isä: FI MVA Raven’s Tot On The Road Again ”Tuure”
emä: Juliuksen Circa Una Magica ”Maggie”

Samassa perheessä asustelevat yhteisomistus- ja sijoituskoiramme Tuuren ja Maggien lempi leiskui ja tuloksia odotellaan viikon 10 lopulla. Molemmat vanhemmat ovat korrekteja rakenteeltaan, karkeakarvaisia ja omilla jaloillaan seisovia snautsereita. Tuure on järkähtämättömän rauhallinen joka tilanteessa, kun taas Maggien elämänilo näkyy ja toisinaan myös kuuluu riemunkiljahduksina. Kumpikaan ei ole jokaisen vastaantulijan luokse säntäämässä avoimin mielin, vaan ennemmin miettivät onko tarpeen alkaa kaveriksi ja tutustuvat vasta sitten. Odotamme pennuista hyväkarvaisia, oikean tyyppisiä snautsereita, joista toivottavasti on iloa niin lenkkipoluille, harrastusmahdollisuuksiin kuin näyttelykehiinkin.

_______________________________________________________________________

tuuremacy
A-PENTUE
odotettavissa noin 11.03.2020
isä: 
FI MVA Raven’s Tot On The Road Again ”Tuure”
emä: FI MVA FinnSieger Juliuksen Essere Una Ardente ”Macy”

Reilu vuosi sitten tämä ”match made in heaven” yhdistelmä tuotti vain yhden urospennun, joten päätimme kokeilla onneamme uudestaan myös sukua jatkavan narttupennun toiveissa. Tuuren tyynenviileys tasoittaa tulisen Macyn suhtautumista elämään, ulkoisesti nämä kaksi ovat todellakin toisiaan täydentävä pari. Erittäin karkeat ja helppohoitoiset karvat, sekä rodun asiantuntijatuomareiden arvostamat ulkomuodot. Pennuista odotamme löytyvän sopivassa suhteessa snautserin itsevarmuutta ja asennetta, jolla pärjää niin arjessa lenkkeillessä tai sohvalla löhötessä, kuin myös ulkoisesti näyttelykehiin kelpaavia ulkomuotoja.

_______________________________________________________________________

MEILLÄ ON TÄLLÄ HETKELLÄ VALTAVA MÄÄRÄ PENTUKYSELYITÄ, 
joten oletettavasti kaikille tuleville pennuille on jo kodit,
mutta pentujen lukumäärästä ja sukupuolijakaumasta riippuen tilanne voi muuttua.
Kyselyt ensisijaisesti sähköpostitse sann96@hotmail.com.

Emme myy pentuja varausjärjestyksessä, vaan pentujen synnyttyä ja esimerkiksi luonne- ja rakenne-erojen näkyessä pyrimme löytämään jokaiselle pennulle sen oikean kodin, kuten myös jokaiselle kodille oikean pennun.