Tällä hetkellä

jaremauraSPECIALE-PENTUE
isä:
FI MVA FinnSieger Nouzer’s X-Factor ”JARE”
emä:
C.I.B FI&SE&DK&EE&POHJ MVA FinnSieger JV-14 Juliuksen Una Volta ”MAURA”

synt. 02.07.2019, 3 urosta + 3 narttua (lisäksi syntyi 1 narttu, joka menehtyi 2 vuorokauden ikäisenä), kaikki pennut alustavasti varattu

Pentue, jota on suunniteltu pitkään ja nyt he ovat vihdoin täällä. Väriristeytys poikkeusluvalla erityisesti musta-hopeille uutta sukua ja pippuri & suolojen ominaisuuksia toivoen. Kun yhdistetään kaksi jo erinomaisiksi periyttäjiksi osoittautunutta, kaunista ja korrektia koiraa, on odotukset tietenkin korkealla. Kaikkien pentujen väri on pippuri & suola. Mahdollisesti Kajaanin alueelle on uros vapaana näyttelyistä kiinnostuneeseen, yhteistyökykyiseen kotiin.


unski_ivanaK-PENTUE
isä: FI MVA Juliuksen Umoristico
emä: Amori Marti Ninel

synt. n. 13.08.2019

Pentue iloisista, avoimista ja korrektisti rakentuneista kääpiösnautsereista. Ivana kun aikoinaan hankittiin uutta verta edustamaan, oli jo silloin ajatuksena päästä yhdistämään omia sukulinjojamme sen kanssa ja nyt tuo suunnitelma Unskin kanssa toteutuu. Odotamme pentueelta paljon, molemmat vanhemmat ovat ulkoisesti varsin silmää miellyttäviä, mutta molempien parhaat puolet ovat silti niiden luonteessa. Kummankaan kanssa ei tule eteen tilannetta missä ei hyvällä mielellä voisi kulkea. Pentueesta on jo paljon alustavia varauksia, mutta ota yhteyttä jos kiinnostuit niin keskustellaan lisää.


ullis_heikki
J-PENTUE
isä: MULTI MVA MULTI WINNER Gozzytix Hiphurraa
emä: Taxator BigBertha for Julius

synt. n. 20.08.2019

Mäyräkoirapentue vol. 2, Heikin ja Ullamaijan rakkaustarina. Heikki oli aikanaan vaihtoehtona jo ensimmäisen pentueen kohdalla, mutta nyt toisen pentueen tullessa ajankohtaiseksi haaveilu kävi toteen. Odotettavissa on karkeakarvaisia, iloisia ja itsevarmalla luonteella varustettuja pieniä mäyräkoiria, joiden ulkomuodonkin voisi olettaa olevan erinomainen. Pentueeseen mahtuu vielä hyvin varauksia, joten mikäli kiinnostuit niin ole yhteydessä!