Tällä hetkellä

Meillä on pentuja!
Päivitetty 12.04.2022

________________________________________________

micci_mollyElokuvat -pentue
synt. 23.02.2022, 3 urosta (1 m-h, 2 m) + 1 narttu (m)

isä: FI MVA Art’Marant Magnum ”Micci”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestattu: PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/PMDS
emä: FI MVA Nouzer’s Black Swan ”Molly”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestattu: PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/SCD, PMDS N/N (värilokukset kb/ky, at/at)

Mollyn ja Micin treffit osuivat joulun pyhien tienoille, mutta se ei koiraihmisiä onneksi haitannut ja Mollyn kasvattaja/osaomistaja Leena toimi rakkauden apurina koiria kuskaillen. Molly on vahvarunkoinen, syvänmustan värin ja karkean karvan omaava, erityisen kauniisti liikkuva narttu, hyvillä korvilla ja suoralla hännällä. Luonteeltaan Molly on iloinen ja aktiivinen, se ilmaisee omille ihmisilleen suuria tunteita aina ”laulamalla”. Micci on omistajiensa kuvauksen mukaan ihmisläheinen ja laumassakin hyvin toisten koirien kanssa toimeentuleva sylissä viihtyvä uros, jolta kuitenkin tarpeen vaatiessa löytyy myös luonnetta. Ulkomuodoltaan se on tasapainoisesti rakentunut uros, jolla on komeailmeinen pää. Micillä on myös hyvälaatuinen karkea turkki, hyvät korvat ja häntä. Molly synnytti sujuvasti vahvan nelikon ja hoitaa niitä nyt antaumuksella. 

Pennut varattuja.

________________________________________________

hugoksenia Ukrainan kaupungit -pentue
synt. 07.03.2022, 2 urosta + 2 narttua (lisäksi 1 narttupentu kuollut 2vrk iässä)

isä: FI MVA FinnSieger Juliuksen Essere Amico ”Hugo”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestattu: PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/PMDS, luonnetestattu 170p, laukausvarma
emä: Wlanimu’s Of Course Angel ”Ksenia”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestattu: PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/N, jalostustarkastus: hyväksytty jalostukseen

Ksenia ja Hugo tapasivat toisiaan onnistuneesti vuoden alussa. Hugo on oma kasvattimme, joka on erinomaisen karkean karvan ja ihastuttavan avoimen, iloisen ja ystävällisen luonteen omaava uros. Se on ulkoisilta ominaisuuksiltaan liioittelematon perussnautseri, jonka ominaisuuksia erityisesti erikoistuomarit ovat arvostaneet. Ksenia on oman laumamme jäsen, joka muutti 8kk ikäisenä Ukrainasta Suomeen. Se on vankkarakenteinen narttu, joka rakastaa toimintaa ja onkin usein sen keskipisteessä. Toisaalta se myös viihtyy sohvan nurkassa tiukasti sylissä. Ksenian karva on nuorempana vaatinut hieman työtä, mutta nyt se on jo kohtuullisen helppohoitoinen. Pentue on sukutaulultaan mielenkiintoinen, Ksenian puolen tuodessa uutta verta kasvatustyöhömme ja Hugon taas edustaessa tuttuja ja turvallisia linjoja. Ksenian synnytys sujui hyvin, yksi narttupennuista hiipui ja menehtyi parin vuorokauden ikäisenä, mutta loppunelikko voi hyvin huolehtivan emänsä huomassa.

Pennut alustavasti varattuja.

________________________________________________

Emme myy pentuja varausjärjestyksessä, vaan pentujen synnyttyä ja esimerkiksi luonne- ja rakenne-erojen näkyessä pyrimme löytämään jokaiselle pennulle sen oikean kodin, kuten myös jokaiselle kodille oikean pennun. Pyrimme löytämään rakenteellisesti potentiaalisimmille pennuille näyttelyistä kiinnostuneet kodit / kodit Kajaanin lähistöltä tai muualta ensisijaisesti näyttelykokemusta/-innostusta omaavista paikoista.

Kaikki meidän pennut ovat vakuutettuja kasvattajan toimesta Agrian Piilevät Viat -vakuutuksella.

Pennun hinta on 1600e sis. ALV 24%.

Kyselyt ensisijaisesti ja ensin sähköpostitse sann96@hotmail.com.
Esittele millainen koti sinulla olisi tarjota ja kerro mikäli sinulla on toiveita pennun suhteen esim. harrastuksia ajatellen. 

%d bloggaajaa tykkää tästä: