Tällä hetkellä

Meillä ei ole pentuja vapaana.
Päivitetty 02.05.2023

Luethan sivun loppuun saakka ennen mahdollista yhteydenottoasi.

________________________________________________


Skandinaavinen mytologia -pentue
s. 10.03.2023, 3 urosta + 2 narttua

emä: Nenevas Blessed Binny ”Tove”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestitulokset: MAC N/N, PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/PMDS. Näyttelyistä vara-SERT.

isä: Amori Marti Urmas Oranges ”Mauno”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestitulokset: MAC N/N, PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/N. Näyttelyistä SERT.

Tove on tuontikoiramme Ruotsista. Se on avoin ja ystävällinen, joka ei laumassa ota johtajan paikkaa, vaan seuraa ylempiään. Tovelta löytyy mukavasti miellyttämishalua harrastamista ajatellen. Mauno taas suhtautuu jokaiseen asiaan iloisin mielin ja sen suurempia ajattelematta. Se rakastaa olla sohvalla vieruskaverina, mutta yhtä innokkaasti se myös lähtee milloin tahansa minne tahansa mukaan ja oppii uusia asioita nopeasti. Mauno on ihmisiä kohtaan avoin, heti Suomeen Venäjältä pitkän matkan jälkeen saavuttuaan se ehti hurmaamaan jokaisen eteensä sattuneen.

Tove on rakentunut snautserimaisen liioittelematta ja se on sopivan kokoinen. Karvanlaatu on karkea ja pohjavillan määrä kohtuullinen. Mauno on vahvaluustoinen ja -runkoinen nuori uros, jonka karva on pienellä työstämisellä pohjavillan suhteen myös erinomainen. Molemmilla on erinomainen sukupuolileima ja sukupuolelleen sopivat päät ja ilmeet. Korvat ovat molemmilla hyvät, molempien, etenkin Toven häntä kääntyy selän päälle. Ulkonäöllisesti odotamme oikean snautserityypin omaavia ja hyväkarvaisia kääpiösnautsereita.

Pennut varattuja.

________________________________________________

Emme myy pentuja varausjärjestyksessä, vaan pentujen synnyttyä ja esimerkiksi luonne- ja rakenne-erojen näkyessä pyrimme löytämään jokaiselle pennulle sen oikean kodin, kuten myös jokaiselle kodille oikean pennun. Pyrimme löytämään rakenteellisesti potentiaalisimmille pennuille näyttelyistä kiinnostuneet kodit / kodit Kajaanin lähistöltä tai muualta ensisijaisesti näyttelykokemusta/-innostusta omaavista paikoista.

Kaikki meidän pennut ovat vakuutettuja kasvattajan toimesta Agrian Piilevät Viat -vakuutuksella.

Kääpiösnautserin pennun hinta on 1700e sis. ALV 24%.

Kyselyt ensisijaisesti ja ensin sähköpostitse sann96@hotmail.com.
Esittele millainen koti sinulla olisi tarjota ja kerro mikäli sinulla on toiveita pennun suhteen esim. harrastuksia ajatellen. 

%d bloggaajaa tykkää tästä: