Tällä hetkellä

Meillä on pentuja!
Päivitetty 13.03.2023

________________________________________________


Elokuvat -pentue
synt. 08.02.2023, 2 urosta (+ 1 vatsa-aukile narttu, lopetettu)

emä: Juliuksen Wonder Woman “Stella”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestitulokset: MAC N/N, PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/PMDS. Jalostustarkastettu: jalostuskelpoinen ehdoin (tumma väri).

isä: Frozen Flash Feels Like Heatwave “Rölli”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestitulokset: MAC N/N, PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/N

Rölli ja Stella ovat molemmat avoimia ja rohkeita omilla jaloillaan seisovia kääpiösnautsereita. Stellan takaa löytyy meille useita tärkeitä koiria, joiden sukulinjat eivät kovin laajasti enää jatku. Rölli taas edustaa pääosin uusia linjoja meidän kasvatustyöhömme, mutta löytyy takaa muutamia tuttujakin nimiä. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä tästä pentueesta aikanaan kehittyy.

Rölli on erinomaisella karvalla ja värillä varustettu, korrektin ja vahvan snautserirakenteen sekä sujuvan liikkeen omaava nuori uros. Stellan taustalla on väriristeytyskoiria ja sen väri on melko tumma, joten näyttelyuraa sen kanssa ei ole lähdetty kokeilemaan. Jalostustarkastuksesta se sai muutoin erittäin hyvät arviot. Stella on kooltaan ennemmin koon alarajoilla, kun taas Röllille senttejä kertyi ylärajalle saakka. Röllin osalta suunnitelmissa on käydä muutamissa näyttelyissäkin lähiaikoina.

________________________________________________


Ukrainalaiset karkit -pentue
synt. 24.02.2023, 1 uros + 1 narttu (+ 1 kuollut uros)

emä: Wlanimu’s Of Course Angel ”Ksenia”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestitulokset: MAC N/N, PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/N. Luonnetestattu 114p, laukausvarma. Jalostustarkastettu: jalostuskelpoinen.

isä: FI MVA Raven’s Tot On The Road Again ”Tuure”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestitulokset: PRA-B (Hivep3) N/N, Comma Defect N/N. Luonnetestattu 114p, laukausvarma.

Tuure on hyvin rauhallinen ja harkitsevainen herrasmies, kun taas Kseniasta löytyy vähän enemmän ”potkua”. Molemmat suhtautuvat kaikkeen positiivisesti ja avoimin mielin. Tuure on mustista syntynyt joten se edustaa vähän erilaisempaa sukulinjaa Suomen musta-hopeisiin verraten. Ksenia on muuttanut meille Ukrainasta pari vuotta sitten ja myös sen takaa löytyy meille uusia nimiä.

Tuure on vankkarakenteinen, vahvaluustoinen ja erinomaisen karvan omaava uros. Ksenian karvassa on pohjavillan osalta ollut enemmän työstämistä, peitinkarvan laatu on varsin hyvä. Molemmilla yhdistelmän koirilla on kauniit, vahvat päät, sekä erinomaiset korvat ja hännät. Tuure on muotovalio, Ksenia ei ole koronan ja karvan näyttelykunnon ajoittamisen vuoksi Suomen kehiin ehtinyt, Latviassa se juniori-ikäisenä sai laatuarvosanat ERI ja ERI + SA. Jalostustarkastuksesta Ksenia sai erittäin hyvät arviot. Odotamme yhdistelmästä oikean snautserin rakenteen ja temperamentin omaavia koiria.

________________________________________________


Speciale pt. 3 -pentue
synt. 04.03.2023, 2 urosta + 3 narttua

emä: FI & EE MVA Juliuksen Una Farfalla Speciale ”Maya”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestitulokset: MAC N/N, PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/PMDS. Luonnetestattu 155p, laukausvarma. Jalostustarkastettu: jalostuskelpoinen.

isä: Amori Marti Urmas Oranges ”Mauno”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestitulokset: MAC N/N, PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/N. Näyttelyistä SERT.

Maya on musta-hopea x pippuri & suola väriristeytyksestä syntynyt vahvaluonteinen narttu, joka asuu meillä kotona. Laumassa johtajuusasteikolla Maya löytyy emänsä tapaan korkealta. Vieraisiin ihmisiin Maya suhtautuu alkuun ”ylenkatsoen”, sitä ei suoraan kiinnosta vieraiden huomionosoitukset. Tutustuttuaan Mayasta kuoriutuu uskollinen sylikoira, joka kuitenkin toisaalta myös rakastaa esimerkiksi laittaa itsensä likoon esimerkiksi vetoleikeissä. Luonnetestistä Maya suoriutui itselleen uskollisesti erittäin hyvin, se ei oikein ottanut pelottavampiakaan tilanteita tosissaan ja unohti ne viimeistään puolen sekunnin päässä tapahtuneesta. Mauno taas suhtautuu jokaiseen asiaan iloisin mielin ja sen suurempia ajattelematta. Se rakastaa olla sohvalla vieruskaverina, mutta yhtä innokkaasti se myös lähtee milloin tahansa minne tahansa mukaan ja oppii uusia asioita nopeasti. Mauno on ihmisiä kohtaan avoin, heti Suomeen Venäjältä pitkän matkan jälkeen saavuttuaan se ehti hurmaamaan jokaisen eteensä sattuneen. Odotettavissa on siis itsevarmoja snautsereita, jotka toivon mukaan ovat sopiva sekoitus vanhempiensa luonteenpiirteitä ja siten myös erinomaisia harrastuskoiria.

Maya on pienikokoinen, tasapainoisesti rakentunut ja erittäin karkealla karvalla varustettu narttu, joka myös liikkuu hyvin. Mauno on vahvaluustoinen ja -runkoinen nuori uros, jonka karva on pienellä työstämisellä pohjavillan suhteen myös erinomainen. Molemmilla on erinomainen sukupuolileima ja sukupuolelleen sopivat päät ja ilmeet. Korvat ovat molemmilla hyvät, Maunon häntä kääntyy aavistuksen selän päälle. Ulkonäöllisesti kummallakaan ei ole selkeää virhettä ja hyvien ominaisuuksiensa osalta ne täydentävät toisiaan hyvin. Odotamme siis pentueesta myös ulkomuodollisesti korkeatasoista.

________________________________________________


Skandinaavinen mytologia -pentue
s. 10.03.2023, 3 urosta + 2 narttua

emä: Nenevas Blessed Binny ”Tove”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestitulokset: MAC N/N, PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/PMDS. Näyttelyistä vara-SERT.

isä: Amori Marti Urmas Oranges ”Mauno”
Silmätarkastettu terveeksi, geenitestitulokset: MAC N/N, PRA-B (Hivep3) N/N, Myotonia Congenita N/N, CMT N/N, Comma Defect N/N, PMDS N/N. Näyttelyistä SERT.

Tove on tuontikoiramme Ruotsista. Se on avoin ja ystävällinen, joka ei laumassa ota johtajan paikkaa, vaan seuraa ylempiään. Tovelta löytyy mukavasti miellyttämishalua harrastamista ajatellen. Mauno taas suhtautuu jokaiseen asiaan iloisin mielin ja sen suurempia ajattelematta. Se rakastaa olla sohvalla vieruskaverina, mutta yhtä innokkaasti se myös lähtee milloin tahansa minne tahansa mukaan ja oppii uusia asioita nopeasti. Mauno on ihmisiä kohtaan avoin, heti Suomeen Venäjältä pitkän matkan jälkeen saavuttuaan se ehti hurmaamaan jokaisen eteensä sattuneen.

Tove on rakentunut snautserimaisen liioittelematta ja se on sopivan kokoinen. Karvanlaatu on karkea ja pohjavillan määrä kohtuullinen. Mauno on vahvaluustoinen ja -runkoinen nuori uros, jonka karva on pienellä työstämisellä pohjavillan suhteen myös erinomainen. Molemmilla on erinomainen sukupuolileima ja sukupuolelleen sopivat päät ja ilmeet. Korvat ovat molemmilla hyvät, molempien, etenkin Toven häntä kääntyy selän päälle. Ulkonäöllisesti odotamme oikean snautserityypin omaavia, hyväkarvaisia ja sopivan kokoisia kääpiösnautsereita.

________________________________________________

Emme myy pentuja varausjärjestyksessä, vaan pentujen synnyttyä ja esimerkiksi luonne- ja rakenne-erojen näkyessä pyrimme löytämään jokaiselle pennulle sen oikean kodin, kuten myös jokaiselle kodille oikean pennun. Pyrimme löytämään rakenteellisesti potentiaalisimmille pennuille näyttelyistä kiinnostuneet kodit / kodit Kajaanin lähistöltä tai muualta ensisijaisesti näyttelykokemusta/-innostusta omaavista paikoista.

Kaikki meidän pennut ovat vakuutettuja kasvattajan toimesta Agrian Piilevät Viat -vakuutuksella.

Kääpiösnautserin pennun hinta on 1700e sis. ALV 24%.

Kyselyt ensisijaisesti ja ensin sähköpostitse sann96@hotmail.com.
Esittele millainen koti sinulla olisi tarjota ja kerro mikäli sinulla on toiveita pennun suhteen esim. harrastuksia ajatellen. 

%d bloggaajaa tykkää tästä: