Yhteisomistuskoirat

kenny
© Juha Koskenniemi

House Kazak Eiken
”Kenny”

kääpiösnautseri musta-hopea, uros
syntynyt 24.07.2020
34cm, 7kg

kasvattaja: Jelena Nikolic, Serbia
omistaja: Nathalie Karakko, Anne & Sanni Oikarinen

JALOSTUSTIETOJÄRJESTELMÄSSÄ

Kenny matkusti reippaasti Serbiasta aina Lappiin saakka asustelemaan Nathalien kotilaumaan. Yhteistyökuviota uroksen muodossa virittelimme jo pitkään ennen kuin sopiva koira projektiin löydettiin. Kenny on korrektisti rakentunut, miellyttäväluonteinen ja -karvainen uros, joka toivottavasti tulevaisuudessa on yksi mahdollisista jalostuskoiristamme. Ainakin tällä hetkellä kaikki näyttää lupaavalta.


FI MVA FinnSieger
Nouzer’s X-Factor
”Jare”

kääpiösnautseri pippuri & suola, uros
syntynyt 14.12.2016
32.5cm, 7.5kg

Myotonia Congenita N/N

kasvattaja: Leena Nousiainen
omistaja: Sanni & Anne Oikarinen & Leena Nousiainen
haltija: Janne Turpeinen

JALOSTUSTIETOJÄRJESTELMÄSSÄ

Jare on aivan ihana pieni uros, joka vastaa rotumääritelmää erinomaisesti – snautseri pieneen kokoon puristettuna. Ensiluokkainen ja superhelposti hoidettava karva on myös periytynyt erinomaisesti Jaren jälkeläisille. Näyttelykehät oli helppo rasti ”valloittaa” Jaren ominaisuuksilla, aloittaen ensimmäisessä koitoksessaan kääpiösnautsereiden pääerikoisnäyttelyssä BIS1-pentu sijoituksella. Kasvattajansa Leenan kanssa erinomaisesti toiminut yhteistyö vuosien ajan tavallaan kulminoituu Jareen, olemme hyvin kiitollisia tästä kultakimpaleesta!


FI MVA
Raven’s Tot On The Road Again
”Tuure”

kääpiösnautseri musta-hopea, uros
syntynyt 20.11.2016
35.5cm, 9kg

PRA-B N/N

kasvattaja: Nadja Leino
omistaja: Anne & Sanni Oikarinen & Miia Heikkinen

JALOSTUSTIETOJÄRJESTELMÄSSÄ

Tuure on tyynenrauhallinen mistään järkähtämätön nuori mies, joka omaa aivan erinomaisen vahvan luuston ja vertaansa vailla olevan komean uroksen pään. Se on suvultaan erilainen, koska polveutuu mustista. Tuure on muutamassa pentueessaan näyttänyt nyt periyttävän omia hyviä puoliaan mukavasti myös jälkeläisilleen. Aika näyttää mitä jälkeläisistä aikuisempina kasvaa, mutta pentuvaiheessa olemme ainakin erittäin tyytyväisiä.